HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

i_1.jpg

A szív, ha szól az elme szinte azonnal felhangosítja magát, hogy elnyomja a szív halk szavát. Hajlamos az ember a hangosabbra figyelni, egy kisegér cincogását nehéz meghallania, hol egy oroszlán üvölt. S ha éppen megpihen az elme, akkor van a szívnek nagyobb esélye hallatni hangját. De az elme összeszedi magát és küldi is a sok gondolatkatonát. Harc folyik az emberekben örökösen. Ám ha nem hallgat a szívére sosem akkor elvész. Mert nem mindig jó vezető az ész. Bár a hírekben naprakész a lélek útjáról tudása csenevész. Figyeljetek hát szívetekre s rögvest részetek lesz az örömökben. Bármerre jártok, bármit tesztek, ha a szívetek szavára cselekedtek az ajándékok özönlenek. Az élet ajándékai ezek, melyeket lelketek küld nektek.

Áldás legyen veletek.

 

H.I. csatornázása

Szólj hozzá!

10703936_714952145253150_8027765650904959551_n.jpg

A lélek fél és kitörni készül. Sok rossz tapasztalattal a háta mögött már a jót áhítja. Rengeteg élet, rengeteg szenvedés áll már mögötted. Elég a szenvedésből! Jóra, békére, csendre vár. Szeretne felkészülni a jó, a harmónia állapotára. Annyi gyötrő háború, zsarnokság, félelem nyomta már rá a bélyegét, hogy le szeretné tisztítani, meg szeretné pucolni a csodálatos isteni arany fényével, melyben nincs gonoszság, nincsenek számítások, csak a nyugalom, a béke és a földöntúli szeretet, melyet ti emberek el sem tudtok képzelni. A köztes idő a pompa, a ragyogás, a mindent elsöprő szeretet érzése. Persze van munka, teendő ott is, de az mégis teljesen más! A félelem teszi rátok bélyegét nap mint nap és ennek fogságában éltek. Legalább is azt hiszitek, hogy ez élet. Igen élet, de milyensége borzasztó! Nem hiszitek el, hogy lehet másként, lehetne szebben. Gondolataitok vissza-vissza csapong a sárba, amennyit mentek előre, annyit mentek hátra és szenvedtek. Szenvedtek vágyaitok hajhászásától, szenvedtek a szeretetlenségtől, szenvedtek érzéseitek megélésének hiányától! Miért ez a hajsza, ez a rabszolgaság? Miért nincs öröm? Miért nem adsz hálát azért amid van? Miért nem éled meg a boldogság 1-1 másodpercét? Hidd el az ad erőt ahhoz, hogy éld békében az életed. Vedd észre azt a számtalan csodát mit csak emberként vehetsz észre!

Adjál magadnak egy kis boldogságot, adjál magadnak szeretetet, melyben lelked felmelegedhet, szerethet, megpihenhet, hogy vigyen téged tovább életed csatározásaiban, míg el nem érsz újra a csodák birodalmába!

 

Horváth Violetta csatornázása

Szólj hozzá!

i.jpg

Az ÉLET egymást követő vÉLETlenek láncolatának tűnhet, de ha jobban megnézed egy aprólékosan megszervezett eseménysorozat, ahol mindig van ok és okozat, minden a helyén van pont akkor és ott, amikor lennie hivatott. Mi hiábavalónak s értelmetlennek látszik, abból is minden fontos szerepet játszik. Véletlenekről beszélni nem lehet. Csak az történik meg, mit a Lélek tervbe vett.

H.I. csatornázása

Szólj hozzá!

 

7795bf053feadfbc6ee391a0babb28bd.jpg

 

Drága gyermek! Te, aki a szív szavára vagy kíváncsi, miért nem kérded saját szíved? Miért nem hallgatod szíved szavát, mely állandóan neked szól! Csendesedj le. Békélj meg önmagaddal. Fordulj befelé és figyeld szíved szavát. Egód hatalmas, mely már átvette a hatalmat. Egód félelme, hogy elvesztheti az irányítást távol tart tőled minden olyan tudást, amely parányit is csorbítaná az ő erősségét. De tenéked tudnod kell, hogy neked kell felülkerekednek és szívedbe helyezett elméddel figyelni arra a világra, mely téged érint és vár. Ez a munka nagy erőt, kitartást kíván, mert türelmed ingatag. Szeretnél sok mindent, de visszalépsz, aztán előre. Vágyad, álmod csak te valósíthatod meg. Senki nem tehet érted semmit. Ha, ahogy ti mondjátok meditálásokkal ezt elő tudjátok segíteni tegyétek, tegyed! Csak a belső csend, a külvilág zűrzavarának kizárása az ami hozzásegíthet önmagad megismeréséhez, önvalód feltárásához, szíved hangjának megértéséhez, felfogásához.

Szíved naponta-percenként-ezredpercenként sugározza ki a világba a te érzéseidet, gondolataidat, mindennemű információdat. Nem kér tőled engedélyt, tudatja mindenkivel mit gondolsz, mit érzel, mi a vágyad, mi a félelmed. Ezért nem ártana, ha tudnád az életed csodákkal teli énjét elküldeni, hogy általa is boldogabb, békésebb, szeretettel teli lenne az a mező, melyek körbe veszik a földet, melybe gyűlnek az energiák. Aztán ha a sok rossz elszabadul okolhatod magadat, mert tettél bele bőven. Tegyél ezentúl a boldogság, a jóság energiájából, hogy aztán kamatostúl kaphasd vissza egy csodálatos aranyló, szeretettel teli glóriaként, mely aztán táplál,serkent az örömteli életbe, vagy még azon is túl, hová csomagként viszed tovább, hogy aztán majd egy másik életben, egy másik szívben repítsen az élet boldog mezején!! Áldás

 

Horváth Violetta csatornázása

 

Szólj hozzá!

pv.jpg


Kedves Testvérem! Nagyon sokan vagytok már, akik felkészültem várjátok a paradigmaváltást.Tudjátok, nagyon nehéz elindulni, elkezdeni ezt a folyamatot, mivel a szokások hatalmában éltek. Képzeljétek el, hogy egy szebb jövő reményében cselekedtek, hiszen ebből a mocsárból amiben most éltek fel kell, hogy emelkedjetek. Tudnotok kell arról, hogy sokan vagyunk itt a segítségetekre, csak nem akartok élni ezzel a lehetőséggel. Segítséget kérni nem szégyen, sőt.., ahhoz hogy előre haladjatok szükség is van a segítségre. Ne féljetek hát kérni! Ami most rátok vár az egy csodálatos dolog lesz, de még folyamatban van. El kell döntenetek belülről, hogy mit szeretnétek. Fejlődni kell, mert nem erre vagytok hivatottak, hogy presvedjetek, hanem arra, hogy szárnyaljatok. El kell engednetek a régi begyöpösödött dolgaitokat, helyet kell adni az ő
újnak. Amire nincs szükségetek azt tegyétek le, hadjátok a hátatok mögött. Figyeljetek az új dolgokra, hogy fejlődni tudjatok, fejlesszétek magatokat, hogy mikor az idő elérkezik készen álljaok az útra. Gazdasági, szociális körülményeitek nulla, ezért lépnetek kell, hogy a változások megtörténjenek. Katasztrófa helyzetek teremtődhetnek, ezért figyeljétek gondolataitokat , melyben csak a szeretet, a hála mindent átható tisztaság uralkodjon, mert csak így lehet jó irányban változni. A segíteni akarást ne tévesszétek szem elől. Minden fontos miben a jó lakozik. Lelked-tested a jót áhítja, ezért érdemes élni, alkotni, mert ezáltal fejlődni tudsz. Istennek legyen hála!

Horváth Violetta csatornázása

Szólj hozzá!

10341534_1446557182252902_6916157673931005992_n.jpg

Életünk időnként komoly helyzet elé állít bennünket, s fel kell tennünk a kérdést: hogyan döntsek, merre induljak tovább? A válasz sokszor nehéz, komoly döntést igényel, akár adott sorsunk is múlhat a döntésünkön. Az emberi elme felsorakoztatja az indokokat egyik s másik oldalon is, zakatol az agy, járnak a fogaskerekek, s a döntés még nehezebben születik meg. Pedig minden ott van bennünk, elég csak befelé figyelnünk, kissé elcsendesedve meghallható a szívünk dobbanása, a lelkiismeretünk szava. Nehéz az ego számára elfogadni a tényt, hogy a logikát és észérveket elengedni fél, pedig sorsdöntő kérdésekben, az igazán komoly helyzetekben csupán egy út vezet át - ha meghalljuk belső hangunk szavát. Ez oly egyszerűnek tűnik és valójában nem is nehéz,de a döntési kényszer feszültsége sokak számára elnyomja a tiszta, kis belső fuvallat hangját, s az ego újra sorolni kezdi igazát. Ha volt már komoly döntésed valaha, utólag szívedbe nézve érzed azt, mi volt a helyes irány, akár jól vagy rosszul cselekedtél. Ez a csendes belső hang, mint egy lágy szellő, csak tiszta, ellazult szívvel elérhető.Mire elérkezik egy komoly döntés ideje, ez okosan, tudatosan fejleszthető. Apró, kis dolgokban, pici lépésekben lásd meg, érezd meg, mi a helyzet nyitja, mert szíved sugallatának is ez lesz a kulcsa! Csak lágyan, ellazultan, tiszta szívvel figyelj, s a feltett kérdésre a válasz,mint egy könnyű szellő odalibben. Honnan tudod, hogy jó a sugallat? A szívedben kell, hogy érezd, ha ott jó érzéseket, megnyugvást találsz, melegség járja át, bármit hoz is az élet - hidd el, jó úton indultál. Döntésed helyes volt, az élet majd téged igazol.

K.A. csatornázása

Szólj hozzá!

30.
március

Válaszút

Biku  |  Szólj hozzá!

utak.jpg

Kedves Földön élő Lelkek! Ti, akik, ott vagytok, nem is tudjátok felfogni milyen csodálatos időket éltek, milyen kiváltságban van részetek...Minden megújulóban van körülöttetek, minden nagy változás előtt áll... Kiváltságotok abban rejlik, hogy válaszúthoz érkeztetek.Csendesedjetek el, szálljatok magatokba és figyeljetek a szív szavára, amely mindig megsúgja mely az az út amin indulnod kell, választanod kell, mi az amit tenned kell...hogy küldetésed beteljesítsd. Ti akik ott vagytok közös a küldetésetek, de most eljött az idő, hogy egyénileg kell döntened. A szív szava, a szereteté, ami nem hazudtol meg. Ti akik most éltek a Földön részt vesztek, vehettek abban, amit Tudatváltásnak mondunk. Nagy változások jönnek...ostorcsapásra változik minden. Ti is csodálkozni fogtok! Hallgassatok a belső sugallatra, irányításra. Mi Angyalok lessük azt a pillanatot amikor segíthetünk. Óriás kihasználatlan erők állnak mögöttetek amiről tudomást sem akartok venni. Lessük minden mozdulatotokat. Lessük a Ti kéréseiteket, kérdéseiteket...Kérünk benneteket hívjatok! Minden porszemnyi dologra száz meg száz Angyal áll rendelkezésre. Bármit is teszel, ha szívből teszed, nem önzésből nem tudod elrontani...Áldás, Áldás, Áldás az Új Energiákra az Új Világra!

B.I. csatornázása

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása