HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

a-penzugyi-boseg-elerese.jpg

Kedveseim!
A sok vagyon az jó, annak aki nem elégedett az életével. Mindenki pénzből él.
Viszont, ha túl sok az sok.
Mit teszel Vele? Csak kidobod. Nem használod, tönkremegy. A szíved viszont nem használod!
A sok vagyon Önzővé, barátságtalanná, gonosszá tesz!
Azt nem viszed magaddal sehová! Nincs ráírva a homlokodra, hogy" ÉN GAZDAG VAGYOK" A gazdagnak is ugyan az a sorsa, mint a szegény embernek. Mindnyájan ugyan oda jutunk.Ők is ugyan olyan emberek, mint mindenki más. Viszont lehet, hogy boldogtalanabbak.
A szegény ember Önzetlen és lehet, hogy boldogabb azzal a kis vagyonkájával, amije van. Ők tudnak egymással beszélgetni! Mesélni a gyermekeiknek.
Tudják, hogy éppen mi az amire szükséged van. Ők talán még önzetlenebbek is mint a gazdag ember. Ő abból ad, amije van. se többet, sem kevesebbet . Mivel a gazdag ember túl fennhordja az orrát, nem veszi észre, hogy éppen kire tapos. Úgy tesz mintha egy nagy kegy lenne az, hogy odavet egy karéj kenyeret a szegényeknek. Csak éppen az a karéj kenyér szinte már rászáradt. Kemény mint a kő! Neki már felesleges, és mégis ragaszkodik, gyűjti, rakosgatja,dugdossa a vagyonát, hogy már nem tud mit kezdjen vele. Belefullad, megkeseredik, elvész, szeretetlen marad!


Banaron

J. csatornázása

Szólj hozzá!

2_1.jpg

Szíved lágy húrján csendül majd az ének, egy szép dallam, mit hozzád sodor az élet. Hullámzóan árad feléd a fény, a szeretetlángok fonala szívedig ér. Lelked körülfogja arany fénysugár, szívedbe áramlik a boldogság. Csodás erő, mely felemel,hogy eggyé válhass lelkeddel. Égi béke, mi elérkezik, sejtjeidben szétfolyik, aranyló pára, béke és szeretet, mely örvénylik benned, hogy tárd ki szíved, érezd a nyugalmat! Béke, biztonság, mi vár rád, s egy lélek feléd ölelésre tárja karját.

K.A. csatornázása

Szólj hozzá!

15.
október

Bizalom

Biku  |  Szólj hozzá!

1.jpg

Kérdezed Bizalom, ez a vékony sugár, mi lelkedet összeköti a másik lelkével. Ha él és rugalmas ez a kis fonál, nyugalommal tölt el, nincs kérdés sem, mert természetes minden. Ám ha a kis fonal megpattan, valami mélyen belül megszólal, s végleg eltűnik a biztonság, kérdések halmaza zúdul rád. Miért, hogyan, s főképp biztosan? De a választ rejtély takarja. Egy út van ekkor, a te saját szíved hangja, mert az ego ezt megmondani nem tudja. Csendesedj le és tárd ki szíved, érezd a másik lelkét, mit vált ki benned, s ha jók a sugallatok, kellemes az érzés, lehet újra bizalom még. Nincs más dolgod befelé figyelj, a válasz is ott lesz, a szíved üzen.

K.A. csatornázása

Szólj hozzá!

key_to_my_heart_1.jpg

Drágáim az ember lelke egy hangszer!
Játszani rajta csak finoman kell.
Sokan tépik a húrokat, de soha nem mennek vele semmire!
Tépik és a húr elszakad. Ezzel az ember lelke is megszakad.

J.csatornázása

Szólj hozzá!

11.
október

Tanmese

Biku  |  Szólj hozzá!

key_to_my_heart.jpg

Egy ember aki úgy élt mint egy szerzetes, megfogadta, hogy egy emberrel sem tart kapcsolatot! Elment világot látni és találkozott ezzel, azzal sokféle emberrel, akik voltak jók rosszak, gonoszak és jó lelkűek.
Sokat beszélgetett velük, de nem tudta őket közel engedni magához őket. Sokat őrlődött, mit tegyen. Nyissa meg a szívét ennek, annak és majd megtapasztalja ezt az érzést ami a szeretet vagy a magány. A szeretetet nehéz volt birtokolni, nehéz volt megnyílni, de egyszer csak sikerült. Lassan, lassan, türelemmel de sikerült. Sokat sérült közben az ember lelke, de a sok sérülés közepette mégis a jó érzések győztek. Sokat beszélgetett velük... küldj szeretetet az ellenségednek, küldj rózsaszín fényt annak az embernek aki bánt. Küldte, küldte és megváltozott az élete. Azzal, hogy elvonulsz, nem biztos, hogy nem sérülsz. Sokat beszélgess emberekkel idősekkel akik tanítanak téged sok mindenre. Annyi jó van a világban, annyi jó ember van a földön. Azok csak szembejönnek veled és ápolják a lelked. Fogadd a szeretetet. Fogadd az őszinte emberi érzéseket. Vannak a rossz emberi viselkedések, és vannak akik csak a rosszra törekednek, de győz a jó. Tegnap is volt egy ilyen ember az életedben. Bízz bennük. Védd meg a jókat és add át magad az érzéseknek, add át magad a szeretetnek, a jóságnak az emberi jellemnek. Emberből vagyunk, nem pedig lények, állatok. Érzéseink vannak!
Ki vagyok Én?
Aki az emberi szeretetet erősíti!

J. csatornázása

Szólj hozzá!

butterfly.jpg

Mint ahogy pillangó száll a réten át lebegj, s lásd meg életedben a sok csodát! Szíveddel érezd, lelkeddel lásd, mennyi sok szép vár még rád. Ha kérdés merül fel, tedd kezed szívedre, s kutasd az érzést, mi elfog! Aggodalom, rémület, hűvös szél vagy üresség, e sugallat üzenet fentről, jelenti, ne tedd még! Ám ha öröm, melegség járja át szívedet, fény világítja meg lelkedet, utad helyes, követheted. Egyszerű, csupán ennyi a titok, hogy mindig helyes döntést hozz.

K.A. csatornázása

Szólj hozzá!

05.
október

Léptékek

Biku  |  Szólj hozzá!

in_heaven.jpg

Értsétek meg a különbözőséget! Az emberi léptékek és az égi világ mértékei oly különbözőek, s nehezen érthetőek. Hisz nincs idő, csak tudatotokban, s türelmetlenségetek ebből fakadóan felesleges kis szárnypróbálgatás. A Teremtő ismeri az időt, minden elérkezik, amikor minden körülmény megérett rá. Nem előbb és nem később. Engedjétek el a türelmetlenséget! Tanuljátok az elfogadást, melynek alapja a szeretet és a hit. Szeretettel elfogadni és hinni a Teremtő akaratát, aki tudja számotokra mi a legjobb. Más léptékek dolgoznak az univerzumban, mint földi síkon. Ha ezt megértitek, világotok kitárul.

K.A. csatornázása

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása