HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

pv.jpg


Kedves Testvérem! Nagyon sokan vagytok már, akik felkészültem várjátok a paradigmaváltást.Tudjátok, nagyon nehéz elindulni, elkezdeni ezt a folyamatot, mivel a szokások hatalmában éltek. Képzeljétek el, hogy egy szebb jövő reményében cselekedtek, hiszen ebből a mocsárból amiben most éltek fel kell, hogy emelkedjetek. Tudnotok kell arról, hogy sokan vagyunk itt a segítségetekre, csak nem akartok élni ezzel a lehetőséggel. Segítséget kérni nem szégyen, sőt.., ahhoz hogy előre haladjatok szükség is van a segítségre. Ne féljetek hát kérni! Ami most rátok vár az egy csodálatos dolog lesz, de még folyamatban van. El kell döntenetek belülről, hogy mit szeretnétek. Fejlődni kell, mert nem erre vagytok hivatottak, hogy presvedjetek, hanem arra, hogy szárnyaljatok. El kell engednetek a régi begyöpösödött dolgaitokat, helyet kell adni az ő
újnak. Amire nincs szükségetek azt tegyétek le, hadjátok a hátatok mögött. Figyeljetek az új dolgokra, hogy fejlődni tudjatok, fejlesszétek magatokat, hogy mikor az idő elérkezik készen álljaok az útra. Gazdasági, szociális körülményeitek nulla, ezért lépnetek kell, hogy a változások megtörténjenek. Katasztrófa helyzetek teremtődhetnek, ezért figyeljétek gondolataitokat , melyben csak a szeretet, a hála mindent átható tisztaság uralkodjon, mert csak így lehet jó irányban változni. A segíteni akarást ne tévesszétek szem elől. Minden fontos miben a jó lakozik. Lelked-tested a jót áhítja, ezért érdemes élni, alkotni, mert ezáltal fejlődni tudsz. Istennek legyen hála!

Horváth Violetta csatornázása

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikukuxu.blog.hu/api/trackback/id/tr427325556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása