HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

1917584_991871527552325_8102469715939560625_n.jpg

Ártatlanság,gyermeki lèt, mikor szíved az ègre még felnéz
Telnek az évek, elsodor az élet,
Majd a göröngyös út során
Egyszer felébredsz.
Keresed újra az utad,
Gyermeki tiszta mivoltodat.
Próbák sora, mi következik
Szíved míg újra megnyílik.
Ha eltökélt vagy s bátor
Utad felfelé visz immáron
A kapuk sorban kitárulnak,
Ahogy lelkedben a fény-lángocskák kigyúlnak
A szeretet fénye mindent felmelegít
Egyenként sorban apró virágok szirmai
Kibomlanak,nyílnak
Ahogy haladsz az úton
Minden jótettedért
Virágözön kísér -
Ők a lelked virágai.

K.A. angyali csatornázása

Szólj hozzá!

brick-wall-background-07-hd-images-41324.jpg

 

Világodban sokféle emberrel találkozol, engedd, hogy közelebb kerüljenek hozzád! Bontogatod falaidat, tedd ezt továbbra is! Falakkal körülvéve nem tudod jól élni az életed! A változás így is, úgy is megtörténik, készülj rá, hangolódj össze vele! Vedd észre a jeleket, ismerd fel a helyzetekben rejlő tanítást, mert szeretnénk ha felkészült lennél! Bízz magadban, hogy képes vagy változni és tenni a változás érdekében! Mi támogatunk! Áldás!

Varga Imréné Anikó angyali csatornázása

 

Szólj hozzá!

22.
december

Ünnep

Biku  |  Szólj hozzá!

12376408_987891141283697_6784571822121240803_n.jpg

Meg kell tanulnotok végre, hogy a szeretet legyen a vezetőtök. Erre a legjobb időpont, ami most jön el, a karácsony. Amikor nem az anyagi javakra kellene figyelni, hanem egymásra. A megbocsátásra, az elfogadásra, a kapcsolatok ápolására, és ez nem kerül semmibe. Legalábbis pénzbe nem. Csak figyelem és idő, odaadás, és a szívetek szükséges hozzá. A kellemetlenségeket tegyétek végre félre. Tekintsetek el a múlttól. Legyen a mai nap az ünnep. Az élet ünnepe. A lét kiteljesedni csak a mában képes. Holnap, tegnap nincs. Ha ezzel tisztában vagytok, akkor egy hatalmas kincs van a birtokotokban, oly nagy, hogy az túlnő minden anyagi gazdagságon. Fedezzétek fel magatokban azt az erőt, mit a szeretet adhat. Ennél nagyobb ajándékot senki nem kaphat, mint az, ha megnyitjátok felé a szívetek. Tegyetek hát meg mindent, hogy már felébredt lelkekként üljétek körbe az ünnepi asztalt. Hívjátok a segítséget, ha a feladat nehézséget okoz. Teljesen mindegy, hogy mekkora blokk áll utadba, az angyalok hada várja a hívást a feladatra. Elhárítanak minden akadályt, mi utatokban állt. Szándékotokat kinyilvánítsátok, s megvalósulnak az álmok.

H.I. angyali csatornázása

Szólj hozzá!

12366660_946982145339782_1836514035_n.jpg

Tanulunk. Mind. Azért jöttünk. Ezt szolgálja minden tettünk. A hibák, miket elkövetünk visznek előbbre, ha felismerjük belőle, mi az, min változtatni kell. De az ember nem mindig figyel. Elsiklik apró részletek felett, amelyek pont a lényeget mutatják. S ha visszanézünk a múltba a tisztább képet alkotják, mit már akkor látni lehetett..

Minden ember boldogságra termett. Azért jöttünk, hogy megéljük a hibákat, javítsuk, átalakítsuk, s megéljük a szeretetet. Vannak kik félreértik ezt, s újra, meg újra beleesnek a csapdába, mit ők maguk készítettek. De hiába, míg nem értik meg, az érdekek, a félelmek félrevezetnek. Egyetlen mi a boldogsághoz vihet, ha a szív vezet.

Múltadra úgy tekints, mintha valaki más élte volna. Ha visszatérnek momentumok újra, meg újra, ideje változtatni rajta. Válogasd át gondolataid, érzéseid mélyére nézz, halld meg a bensőd hangjait és célba érsz!

 

H.I. angyali csatornázása

 

Szólj hozzá!

12336255_946982425339754_1306129176_n.jpg

Bocsáss meg. Mindenkinek. Beleértve saját magad. Utad csak úgy járhatod, ha a rossz érzéseket hátrahagyod és a szeretet vezet. A lelked tudja ezt és mindent meg is tesz, hogy a legjobbat hozd ki a földi létből. Hisz elég volt már a sötétségből! Engedj el mindent, mi akadályoz és ez a tett majd mindent elhoz, mi a boldog élethez kell. Ébredj fel! Itt vagyunk veled, segítünk neked. Kéréseidet pontosan fogalmazd meg! Írd le őket, ha úgy könnyebb. Egyetlen útja van a jó teremtésének. Ha szíved dobbanása összhangban van lelked szavával. Akkor nincsenek korlátok, lelked szárnyal, tested megújul, szíved felszabadul, az Élet megindul. Isten megnyilvánul.

H.I. angyali csatornázása

Szólj hozzá!

metatron.jpg
 
Az élet boldogság, öröm es vidámság. Ne fèljetek, éljétek meg. Szeressetek, öleljetek! Félni felesleges, amit meg kell élnetek meg élítek. Induljatok bátran az úton, a tietek. Mindenkié más. Más tapasztalások, melyek tanitanak előre visznek benneteket. Figyeljetek egymásra, mert mindenki tükör, mi nem tetszik a másikban benned rejlik, vele kell dolgozni. Figyeljétek a gyermekeket, mind tanítanak nektek! Nézzètek meg hogy élik meg az örömet a játékot és ti is játszatok meg. Ők megtanítják nektek a szabadságot, hogy hogyan omoljanak le a láncaitok. Legyetek sokat velük minden nap tanítanak nekünk. Induljatok hát figyeljetek oda, most sok jelet küldünk mindenhova! Szeretetet, fényt gyújtsatok! Szívetek, lelketek virágozzon, mert ezek mik előre visznek és általatok sok ember nyílik majd meg. Áldás. 
 
Horváth Brigitta csatornázása

Szólj hozzá!

secret-dreams.jpg

A hiedelmekkel ellentétben a bennünk lakozó jó nem mindig nyilvánul meg rögtön. Ha szeretnél jobb életet a minta mit hordozol, feloldásra kerül. Kérd és mi megtesszük, semmi sincs megírva, minden el van vetve. A sors mint olyan a képzelet játéka. A hang mi mondja a MÁTRIX ajándéka. Ezért az eljárás mi folyik a te szándékod szerint fog lezajlani, ha azt akarod. Csak koncentráció, ima és az Isten hatalma mi megváltoztatja azzá mit szeretnél. A küszöbén vagy valami újnak, kérlek ne rontsd el. Az út jó amin jársz, a bevállalt feladat adott. A változás íze jól fog esni. A hatalom mi fölötted áll a javadat akarja. Sem ember, sem senki el nem téríthet, ha te a leírtak szerint jársz el. A titok a kezedben van. Hogy alkalmazod-e, rajtad áll! A kulcs beleillik a zárba. Tehát KONCENTRÁCIÓ, IMA, a KORONACSAKRÁDON behúzod mit szeretnél, egy ÁLDÁS kíséretében a „mű” életrekel csak hinned kell benne. Itt rontják el sokan. A hit mit nem tesznek bele. Jön a kétség és a sóhajtozás. Ne tedd! Az út jó, és az is marad ha ránk hallgatsz. Isten áldjon maradj jó!

Mirtisz

biku

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása