HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

 

7795bf053feadfbc6ee391a0babb28bd.jpg

 

Drága gyermek! Te, aki a szív szavára vagy kíváncsi, miért nem kérded saját szíved? Miért nem hallgatod szíved szavát, mely állandóan neked szól! Csendesedj le. Békélj meg önmagaddal. Fordulj befelé és figyeld szíved szavát. Egód hatalmas, mely már átvette a hatalmat. Egód félelme, hogy elvesztheti az irányítást távol tart tőled minden olyan tudást, amely parányit is csorbítaná az ő erősségét. De tenéked tudnod kell, hogy neked kell felülkerekednek és szívedbe helyezett elméddel figyelni arra a világra, mely téged érint és vár. Ez a munka nagy erőt, kitartást kíván, mert türelmed ingatag. Szeretnél sok mindent, de visszalépsz, aztán előre. Vágyad, álmod csak te valósíthatod meg. Senki nem tehet érted semmit. Ha, ahogy ti mondjátok meditálásokkal ezt elő tudjátok segíteni tegyétek, tegyed! Csak a belső csend, a külvilág zűrzavarának kizárása az ami hozzásegíthet önmagad megismeréséhez, önvalód feltárásához, szíved hangjának megértéséhez, felfogásához.

Szíved naponta-percenként-ezredpercenként sugározza ki a világba a te érzéseidet, gondolataidat, mindennemű információdat. Nem kér tőled engedélyt, tudatja mindenkivel mit gondolsz, mit érzel, mi a vágyad, mi a félelmed. Ezért nem ártana, ha tudnád az életed csodákkal teli énjét elküldeni, hogy általa is boldogabb, békésebb, szeretettel teli lenne az a mező, melyek körbe veszik a földet, melybe gyűlnek az energiák. Aztán ha a sok rossz elszabadul okolhatod magadat, mert tettél bele bőven. Tegyél ezentúl a boldogság, a jóság energiájából, hogy aztán kamatostúl kaphasd vissza egy csodálatos aranyló, szeretettel teli glóriaként, mely aztán táplál,serkent az örömteli életbe, vagy még azon is túl, hová csomagként viszed tovább, hogy aztán majd egy másik életben, egy másik szívben repítsen az élet boldog mezején!! Áldás

 

Horváth Violetta csatornázása

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikukuxu.blog.hu/api/trackback/id/tr457333924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása