HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

red-butterfly-flying-heart-vector-1167819.jpg


Szeretlek benneteket! Minden nap elmondom, figyeljetek rá, hogy érezzétek a zsigereitekben az áldásos szeretet forrását! Ne magadért, másokért szeress! A szeretet hatalma meggyógyít minden fájdalmat, sérülést. Békét hoz a békétlenkedőknek, nyugalmat a nyugtalanoknak, áldást az áldozatoknak.Ne feledjétek: A szeretet ereje mindenható...végtelen! Mit érzel amikor azt gondolod...nem szeretnek? Erre gondolj...és mutasd ki szeretetedet a családod, embertársaid iránt. Ne elégedj meg morzsákkal! Add oda mindet....és meglásd...még több lesz belőle!

Varga Imréné Anikó angyali csatornázása

Szólj hozzá!

3.jpg

Maradj csendben, befelé figyelj. Hagyd kívül a világ zaját. Foglalkozz  magaddal ,a benned zajló,dúló viharokkal. Csendesedj el és halld szavunk! Ha figyeled a fák rezgését,az állatok neszét mi is így teszünk. Figyelünk,hogy mikor vagy vevő és mikor szólhatunk hozzád. Tisztíts és tisztulj! Engedd ki,engedd el a benn feszülő energiákat. Lazulj, tisztulj ,figyelj befelé,mert az igazi csend a béke tisztán érthetően beszél neked,vezet téged. Nem csak téged, minden lelket. Figyeld ahogy telnek a napok és a nap sugarai,a csillagok fénye,a hold milyen hatással van rád. Figyelj és hallgasd Őket. Vezet és irányít minden, mi élő,s az is, ami élettelen. Minden egy jel, hogy merre haladj tovább. Mi veled leszünk minden útelágazásnál , hogy segítsünk,vezessünk,átsegítsünk a nehézségeken. Merd felvállalni magad, dönts belátásod szerint, mert  a Te szíved érzi , merre kell menni. Mindig arra hallgass, nem véletlenül beszél, zakatol. Figyelj és érezz! Az emberek viselkedése , hozzáállása átmeneti,ne gondolkozz azon,hogy mit tegyél!Tégy mindig szíved és belátásod szerint!Boldogság vár rád,ha követed szíved hívó szavát. Bízz  Magadban, bízz Isten kegyelmében,szeretetében. Minden szép és boldog, csak merj hinni, bízni benne. Ne légy hite hagyott, minden megfelelően halad. Megleled a békét, a boldogságot,a harmóniát csak higgy és bízz az Isteni gondviselésben és a megérzéseidben!Áldott az Úr és áldott vagy Te is!Angyalok vigyázzák lépteid és utadat. Haladj utadon és mi veled megyünk , hogy támogassunk. Kísérünk, fogjuk kezedet. Béke veled,a boldogság már a küszöbön vár,csak merd átlépni,merd vállalni. Áldás Reád és Mindenkire ki fizikális testben most tenni akar a Föld felemelkedéséért,a saját  és a más boldogságáért,a Békéért. Vigyázzanak rád az Angyalok utadon, kísérjen a szeretet!

 T.A. angyali csatornázása

Szólj hozzá!

12226255_10204561776193820_197684811_n.jpg

 

Az utatok során sok öröm és bánat ér.

Te csak menj tovább éld meg a békét.

Szíved legyen teli szeretettel,

Hogy megtöltsd mások szívét sok örömmel.

Mikor társaid szomorúak,

Segítsd őket és felvidulnak.

Könnyítsd a lelküket egy-egy beszélgetéssel,

Mert a beszédek és a kérdések mind segítenek

lrányt mutatnak, blokkokat oldanak,

az új ajtókhoz vezetnek, melyek nyitva állnak.

Belépni igaz nektek kell

De megéri, mert mind boldogsághoz és célokhoz vezet.

 

H.B.B. angyali csatornázása

Szólj hozzá!

12.
november

Változás

Biku  |  Szólj hozzá!

valtozas.jpg

A Föld népe változásra vár, mely régóta esedékes már. A sötét erők, mik uralkodtak sokáig, tudatlanságban tartották emberek millióit. De ébrednek és a fénybe néznek egyre többen, szomjazzák a tudást, a valódit, mely a Fénybe visz. A változás régen zajlik, a sötétség és a fény háborúzik. Sok drága lélek dolgozik azon, hogy a földön a fény újra ragyogjon. Segítők sokasága, ki munkátok segíti, az ő szeretetük a bolygót körülveszi. Angyalok serege gyülekezik a bolygó köré és szeretettel figyeli a sok-sok imát és áldást, mit a Bolygóért küldtök. Erősítik a hatást, mert a változás immár visszafordíthatatlan. Erős és csodás energiaburok, melyet a szeretet szőtt a Föld köré. Angyali segítők, kívánságunkat, kérésünket várják, szavunk mindig meghallgatásra talál. Mert a cél közös, az Isteni szeretet által a Föld, s az emberi lélek felemelkedése, a hőn áhított béke elérése. A fájdalom, szenvedés szétfoszlik, az anyagi világ egyre finomodik és sok-sok láthatatlan angyali érintés, mi az emberek útját kíséri. Áldás a Földre és minden emberre, kiben az igaz szeretet munkál!

K.A. angyali csatornázása

Szólj hozzá!

11.
november

Kötődés

Biku  |  Szólj hozzá!

12233246.jpg

Sokan vagytok, kik ragaszkodtok olyan "elképzelt" helyzetekhez, emberekhez, javakhoz, amelyek nélkül lehet sokkal boldogabb lenne létetek. De azt vélitek, hogy nélkülük magány lenne, vagy hiány. Pedig pont ez, mi ezt generálja. A görcsös kötődés. Felül kell vizsgálni a kapcsolatokat, a hétköznapjaitok elemeit, de csakis úgy láthatjátok meg a negatív kötődéseket, ha mindent félre tudtok tenni a vizsgálódás alatt. A minden értendő a félelmekre, az egóra, az összes olyan dologra, ami az elme kreálmánya. S ha ráláttok a hibákra könnyen fel is oldhatjátok. Nem kell senki másra várnotok. Minden olyan kapcsolódás hibás, amelynél rossz érzés keletkezik. Ugyanakkor a kötelékek lehetnek pozitívak is. De olyankor félelemnek, egónak helye nincs. Csak a színtiszta szeretet, ami élteti e kötődéseket. Nincs korlátozás, csak a végtelen szabadság. Éljétek meg!

H.I. angyali csatornázása

Szólj hozzá!

elj.jpg

Félelemben élsz

Vesd le az álarcod

Tégy meg mindent magadért

Éld meg az Álmod!

Rombold le a falakat

Törd szét a korlátot

Szíved mi utat mutat

Ha szemeddel nem is látod.

Arra menj mindig

Hol jól érzed magad

Ha betartod ezt így

Beteljesíted sorsodat.

Ne higgy semmit el

Amit más állít

Mit szívedben érzel

Csak az számít.

Ha készen állsz lépni

A Fénybe jutsz

Ha nem mersz élni

Csak körbe-körbe futsz.

 

H.I. csatornázása

Szólj hozzá!

l.jpg

Az Úr, a ti teremtőtök kéri most tőletek, hogy jobban figyeljetek egymásra, mert ebben a végső periódusban elszámolás lesz, és mindenkinek felelnie kell azért, amit tett, és azért is, amit nem tett meg. Segítsétek egymást ezekben a napokban, kinek segítség kell, kérjen, kinek van mit adnia, adjon, mert jön az ítélkezés, és senki nem marad elszámoltatás nélkül az Úr színe előtt. Most még van időtök kijavítani a hibákat, amiket elkövettetek, és a lelketek tiszta lesz és megkönnyebbült.

B.Sz. csatornázása

Szólj hozzá!

12207686_1093466997331352_1549322579_n.jpg

Béke Veled!

Örvényét megleled szívedben, azt a kis pislákoló fényt, mely közelről tornádó. Vessz el benne !!! Hagyd, hogy megtisztítson, tested, elméd, lelked! Cafatokra tépje álruhádat, megszabadítson az elme állandóan zakatolásától, mely a húsodba mar és mélyre hatol; levegőért is kapkodsz. Hívd, segítségül az örvényed pusztítson, így teremtve helyet az újnak, a békének, a fénynek. Hagyd, hogy elemésszen, s újjá teremtsen, felemeljen a fénybe, az egybe ! Áldás

Kőrösi Zsolt csatornázása

Szólj hozzá!

old_ke.jpg

Az irigység egy emberi tulajdonság, mely abból fakad, hogy kívánja embertársának a vagyonát, alakját és olyan dolgokat, mellyel ő maga nem rendelkezik. Pedig tudnotok kellene, hogy semmit nem visztek magatokkal a vagyonból, semmit nem visztek magatokkal emberi testetek formájából! Amitek van az itt a földi síkon létezik csak. Nem kell semmit raktározni! Próbáljátok az életeteket élni és nem mások által előírtak szerint megfelelni. Teremtésetek itt a földön egy szép élet lehetne, ha ezt megélnétek. Próbáljatok oda figyelni azokra az apró dolgokra mely körül vesz benneteket. Próbáljatok a boldogságot megtalálni egy fűszálban, egy virágban, az ég kékjének változó szépségében. Életetek egy regény melyet ti irtatok és most megélitek. Ez most itt a feladat! Ha jó akkor is, ha rossz akkor is. Nem volt ez mindig így és nem is lesz. Talán ha ezzel tisztában vagy akkor másképp éled meg mindennapjaidat! A dal mi a szíveden átsuhan egy égi jel, figyeld hát, csendesedjen el elméd és képzeld el a csodát melyre vársz és az körül vesz. Ez kizökkent hétköznapjaid forgatagából. Ebben a közegben mindened meglehet amire vágysz. Tartsd ezt az érzést a boldogság fényében. A sóvargás sehova sem vezet. Akire netán irigy vagy lehet hogy holnap ő lesz rád irigy. Akinek ma jó, lehet hogy holnap rossz! Nem tudhatod előre mi vár rad vagy rá. Lehet egy pillanat mi mindent megváltoztat. Gondolkodj el ezen! Minden változik, minden kőrforgásban van. A remény mely éltet és biztat arra, hogy éld az életed szépen, emberi módon, jóságosan, szeretetre méltóan. Tartsd az emlékezetedbe: a jóság mindig előre visz. Az irigység hátráltatja, megkeseríti életed!. Légy elégedett, légy bizakodó, hisz minden perc rövidíti életed és ami van azt éld meg boldogan. Találd meg a szépet mindenben, mert csak önmagadban találod meg az igazi boldogságot!
Áldás legyen rajtad!

Horváth Violetta csatornázása

Szólj hozzá!

old_keys.jpg

A gyógyítás kulcsát megkapod,
hiszen legbelül benned ott vagyok
Az erő, mit érzel sajátod,
Általam tovább adhatod
Érezd a szeretet hatalmát
világod ez hatja át,
mindent felülír,
mert mindenre ez a gyógyír.
Csak tisztítsd ki magad,
légy csatorna,
az áramló erő útvonala
és engedd szabadjára
kezed,szemed, fejed,
irányítsd oda,hol
a gyógyulni vágyó befogadja!
Általa te is gyógyulsz,
lelked újra tisztul
és emelkedsz a fény felé,
hogy a krisztusi szeretetet elérd.
Hited oly erős, csak nem tudod még,
átsegít mindenen,hogy célod elérd,
a jó szándék és tiszta szeretet,
mi vezérelje szívedet!
S még egy jó tanács,
nyisd ki szíved kapuját,
érintsd meg mások lelkét,
hadd tapasztalják meg elméd
és szíved erejét,
a gyógyítás örömét.
Ekkor töltsön el végtelen hála,
fürdőzz meg az Isteni szeretetben újra,
érezd, hogy mindenre képes vagy,
ha Istennel egységben vagy!
Töltsön hát meg a végtelen szeretet,
hassa át minden apró sejtedet,
éld meg a békét,
a mindenség csodás erejét!

K.A. csatornázása

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása