HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

c18d565b2c60ec99ec6b4cb3535147db_1.jpg

 

Kedves Föld Népe!

Nagyon elveszettnek érzitek magatok. Állandó jelleggel Várjátok a változást és kívülről várjátok a segítséget, holott minden amit kerestek, vártok bennetek van....Hallgassatok az intuicióra, arra a belsőhangra, amit figyelmen kívül hagytok ...Nincs időtök a rohanó világban hallani, nem nyitjátok meg a fületek, pedig itt vagyunk mellettetek.Kérdezzetek, kérjetek válaszolunk.Egyre többen vannak akik éhezik az igaz szót, a harmóniát.Ne várjátok, hogy külső tényezők befolyásoljanak, ne hagyjátok, hogy a pszihogravitáció lehúzzon .A belső hang vezet téged, szeretteidet, a csoporttagokat, mindnyájatokat.Keresd azon lelkek kapcsolatát, akiket a belső harmónia ,, fény " vezérel, akik nem hagyják, hogy a földi infók lelassítsák tevékenységüket és elvesszenek az információk forgatagában.Legyetek boldogok, örvendezzetek, élvezzétek földi életetek, hisz van egy küldetésetek...amelyet beteljesíteni mentetek.A szeretet lángja öleljen fel Titeket, a hasonló zenére perdülőket..Lássátok, halljátok a SZÉPET azt ami majd közös erővel felemel ...Áldás Rátok!

 

Baja Ildikó csatornázása

Szólj hozzá!

vandor.jpg

Földi vándorok vagytok, átutazók a világok, dimenziók között, a Föld bolygó tanulói. Tanulni születtetek, hogy lelketek megtisztuljon és visszatérve az égi hazába tiszta Fényként ragyogjatok. De a vándorút hosszú, s rögös. Sokszor végigjárjátok, míg a fénybe emelkedtek. Utatok átvezet a tisztaságba, igaz Szeretetbe. Vándoroltok életeken át, hogy tanuljatok, fejlődjetek a sok hibából, elhibázott döntésből, szenvedésből és fájdalomból, míg elérkezik a felébredés, kezd visszatérni az emlékezet és felülkerekedik a szeretet a lélekben. Csodálatos látni, hogy egyre többen vagytok!

Éltető víz, bolygótok kincse, létfontosságú számotokra. Ti, Emberek mégis pazaroljátok, mérgezitek, rosszul bántok vele! figyeljetek oda, hiszen a bolygó jelez nektek! Óvjátok a kincset, mert életetek függ tőle! A víz, mely életet ad és fenntart, csodás világgá varázsolja Földeteket, de ha rosszul bántok vele, őrjöngő haragjában pusztítani, törni-zúzni is képes. Ne feledjétek ezt sosem, védjétek a környezetet, s vele a vizek épségét is!
Szeretettel gondoljatok rá, mikor szomjatokat oltja, testeteket tisztítja, vagy mikor nyári verőfényes napsütésben úsztok a selymes lágy meleg vízben! Micsoda varázslat ez, mellyel a Teremtő megajándékozta a bolygót! Kötelességetek ápolni és védelmezni!

K.A. csatornázása

Szólj hozzá!

ut.jpg

Az aranyló kapu megnyílt, hogy bebocsátást nyerjen, mind ki beengedi a hívó szót. A kapu eddig is itt volt és a kulcs hozzá végig benned rejtezett. A kulcs, mely oly sokáig rejtve volt, kerested csüggedve, kétség tengerén hánykolódva, megannyi fájdalmon és szenvedésen túljutva végig szívedben ragyogott, az a halovány pislogó fény, mely mutatta az irányt. 
Enged meg magadnak és lépj hát be, lépj be az aranyló fénybe! Érezd hát melegét, fürdőzz meg benne és hagyd áradni! Hagyd, hogy ellepje tested, lelked, szellemed… Érezd a vég nélküli örömöt, szeretetet és enged meg, hogy Ő vezessen!
Rés nyílt a fátylon, mely eddig szemed fedte. Rés nyílt a füstfátylon mely tüzed rejtegette. Újra hozzáférhető a tűz, mely utad stációja, hozzáférhető a tűz, mely a fény forrása.
Utad fényárban úszik, és ha engeded, óvnak és szeretve vezetnek, csak az első lépést kell megtenned és kérned, hogy repítsenek. Búj elő rejtekedből s nyújtsd hát kezed! Megkezdődött vagy folytatod!? 
Örvendj hát utadnak, s kik kísérnek rajt!

 

Kőrösi Zsolt István csatornázása

Szólj hozzá!

2015.jpg

A 2015-ös év jelentőségteljes év lesz. Bízunk bennetek, hogy képességeitek rohamosan fejlődni fognak. Tudásotok napról-napra gyarapszik, fejlődik. Hangotok magasan szárnyal. Gondolatok sokasága fejlődik, átalakul. Bizalommal forduljatok egymáshoz akkor is ha gondotok van. akkor is ha öröm járja át a szívetek. Megsemmisül majd minden negatív gondolat. Gyakoroljátok az áldás kérését és adását. Biztosítsátok egymást arról, hogy a hit a legfontosabb dolog. Hited önmagadban, hited a világban, hited fűben-fában. Hited a nyárban, a télben a létben. Remény a szívedben. Kegyelem oltárán bársony palástban, bíbor fényben, kéz a kézben. Gyémánt a szívben, mely kemény, de fénye beragyogja eget s földet. A teremtés ereje elhiteti veled a lét körforgását, mely időtlen idők óta folyamatos harcban áll. Év milliók sebe, kitaszítottsága drámai átalakulást hoz a mai ember számára. Biztosítsd magad és másokat abban, hogy Te is csak egy lélek vagy a sok közül ki most olyan feladatot kapott, amivel enyhíteni lehet azt a fájdalmat, amit a Föld érez. Az Angyalok társadalma próbálja felhívni a figyelmet minden spirituálisan fejlődő ember részére, hogy ennek változni kell és tisztulni kell testi-lelki, szellemi és éteri síkon egyaránt. Ha majd belépünk az új világa a szenvedés megszűnik, a vihar csitul, a gond tovaszáll. A szeretet ami ÖRÖK! A hang mi szól hozzád tudatja veled: a karma lezárult. A lap tiszta. Mi erre felkerül javadat szolgálja. Tégy a legjobb belátásod szerint! Az öröm átjárja majd szíved-lelked. Kapcsolódni fogsz a seregek hadához ki körbe visz az álmok mezején s a szív tengerén.
Mára ennyi kicsi virág! Álmodd az életed tovább!!

Horváth Violetta csatornázása

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása