HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

a-penzugyi-boseg-elerese.jpg

Kedveseim!
A sok vagyon az jó, annak aki nem elégedett az életével. Mindenki pénzből él.
Viszont, ha túl sok az sok.
Mit teszel Vele? Csak kidobod. Nem használod, tönkremegy. A szíved viszont nem használod!
A sok vagyon Önzővé, barátságtalanná, gonosszá tesz!
Azt nem viszed magaddal sehová! Nincs ráírva a homlokodra, hogy" ÉN GAZDAG VAGYOK" A gazdagnak is ugyan az a sorsa, mint a szegény embernek. Mindnyájan ugyan oda jutunk.Ők is ugyan olyan emberek, mint mindenki más. Viszont lehet, hogy boldogtalanabbak.
A szegény ember Önzetlen és lehet, hogy boldogabb azzal a kis vagyonkájával, amije van. Ők tudnak egymással beszélgetni! Mesélni a gyermekeiknek.
Tudják, hogy éppen mi az amire szükséged van. Ők talán még önzetlenebbek is mint a gazdag ember. Ő abból ad, amije van. se többet, sem kevesebbet . Mivel a gazdag ember túl fennhordja az orrát, nem veszi észre, hogy éppen kire tapos. Úgy tesz mintha egy nagy kegy lenne az, hogy odavet egy karéj kenyeret a szegényeknek. Csak éppen az a karéj kenyér szinte már rászáradt. Kemény mint a kő! Neki már felesleges, és mégis ragaszkodik, gyűjti, rakosgatja,dugdossa a vagyonát, hogy már nem tud mit kezdjen vele. Belefullad, megkeseredik, elvész, szeretetlen marad!


Banaron

J. csatornázása

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikukuxu.blog.hu/api/trackback/id/tr698008559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása