HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

23.
március

Lépés

Biku  |  Szólj hozzá!
12516269_1000514529986543_1970439848_n.jpg
Segítünk, indulj el! Akard a változást és mi azokat a lehetőségeket tesszük eléd, amelyekre szükséged van a legigazabb úthoz. Elérkezett a döntés ideje. De már nem elég fejben, már a cselekedetre is szükség van. Bízz önnön szándékaid tisztaságában, helyességében, és bízz a Teremtő határtalan jóságában, amellyel megjutalmaz, ha teszel önmagadért, a jobbításért. Kérd mindenkor segítségünket és mi megtesszük, amit lehet, hogy minden könnyen és a legmegfelelőbben történjen. Mindenkinek eljött a lépés ideje. Már kevés a kérés, ha semmit nem tesz az ember, sajnos megreked. A Társteremtésben kell az aktív részvétel. Igen, Isten társai, hisz a szabad akaratotok döntő mértékben befolyásolja életetek alakulását.
 
Szeresd magad és engedd, hogy a szeretet áramoljon be nagyobb mértékben életedbe. Ne korlátozd le! Tárd ki szíved és fényed beragyogja környezeted. Emeld az embereket!
 
Halász Ildikó angyali csatornázása

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikukuxu.blog.hu/api/trackback/id/tr48518948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása