HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

11.
október

Tanmese

Biku  |  Szólj hozzá!

key_to_my_heart.jpg

Egy ember aki úgy élt mint egy szerzetes, megfogadta, hogy egy emberrel sem tart kapcsolatot! Elment világot látni és találkozott ezzel, azzal sokféle emberrel, akik voltak jók rosszak, gonoszak és jó lelkűek.
Sokat beszélgetett velük, de nem tudta őket közel engedni magához őket. Sokat őrlődött, mit tegyen. Nyissa meg a szívét ennek, annak és majd megtapasztalja ezt az érzést ami a szeretet vagy a magány. A szeretetet nehéz volt birtokolni, nehéz volt megnyílni, de egyszer csak sikerült. Lassan, lassan, türelemmel de sikerült. Sokat sérült közben az ember lelke, de a sok sérülés közepette mégis a jó érzések győztek. Sokat beszélgetett velük... küldj szeretetet az ellenségednek, küldj rózsaszín fényt annak az embernek aki bánt. Küldte, küldte és megváltozott az élete. Azzal, hogy elvonulsz, nem biztos, hogy nem sérülsz. Sokat beszélgess emberekkel idősekkel akik tanítanak téged sok mindenre. Annyi jó van a világban, annyi jó ember van a földön. Azok csak szembejönnek veled és ápolják a lelked. Fogadd a szeretetet. Fogadd az őszinte emberi érzéseket. Vannak a rossz emberi viselkedések, és vannak akik csak a rosszra törekednek, de győz a jó. Tegnap is volt egy ilyen ember az életedben. Bízz bennük. Védd meg a jókat és add át magad az érzéseknek, add át magad a szeretetnek, a jóságnak az emberi jellemnek. Emberből vagyunk, nem pedig lények, állatok. Érzéseink vannak!
Ki vagyok Én?
Aki az emberi szeretetet erősíti!

J. csatornázása

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikukuxu.blog.hu/api/trackback/id/tr77957664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása