HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

12366660_946982145339782_1836514035_n.jpg

Tanulunk. Mind. Azért jöttünk. Ezt szolgálja minden tettünk. A hibák, miket elkövetünk visznek előbbre, ha felismerjük belőle, mi az, min változtatni kell. De az ember nem mindig figyel. Elsiklik apró részletek felett, amelyek pont a lényeget mutatják. S ha visszanézünk a múltba a tisztább képet alkotják, mit már akkor látni lehetett..

Minden ember boldogságra termett. Azért jöttünk, hogy megéljük a hibákat, javítsuk, átalakítsuk, s megéljük a szeretetet. Vannak kik félreértik ezt, s újra, meg újra beleesnek a csapdába, mit ők maguk készítettek. De hiába, míg nem értik meg, az érdekek, a félelmek félrevezetnek. Egyetlen mi a boldogsághoz vihet, ha a szív vezet.

Múltadra úgy tekints, mintha valaki más élte volna. Ha visszatérnek momentumok újra, meg újra, ideje változtatni rajta. Válogasd át gondolataid, érzéseid mélyére nézz, halld meg a bensőd hangjait és célba érsz!

 

H.I. angyali csatornázása

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikukuxu.blog.hu/api/trackback/id/tr678153896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása