HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

17.
április

A NŐ

Biku  |  1 komment

angelgoddess-231x300.jpg

Nőnek lenni több, mint egy nemi jelleg. Sokan ezzel nincsenek tisztában jelenleg. Különböző eszközökkel remélik, hogy a hatást elérik. Pedig a Nő nem azon múlik, hogy milyen a smink, vagy a cipő. A Nő ott rejtőzik a szívben, s csípőben, engedni kell megnyilvánulni,különben egy torz kép jön létre, amit a nemi ösztön vihet még jobban félre. Ki félve tekint a nemiségre nem lát rá a lényegére. A Nő életet hoz a világra. A Nő gyengéd, de ő a bátrak-bátra, s ha kell harcol bár más módon, mint a Férfi a fronton. Nőként figyelj az érzésekre, éld meg őket töviről-hegyire, a maguk teljességében. A Nő az, aki elkezd, aki alakít, alkot, formál, s mindezt olykor úgy tűnik titokban, hisz a felszínen a Férfi van vezető szerepben. A Nő nyilvánul meg nagyobb szeretetben, ő a szívkövető. Ha rend van a világban a Nő tartja a Férfit irányban.

 

H.I. csatornázása

1 komment

b_1.jpg

Az élet nélkülözhetetlen része. Enélkül az ember nem éli egészen a Lelke által követendő utat, mert a belső tűz, mi arra mutat, hogy merre haladjon, mi az mit fontosnak tartson, miért harcoljon, s mi az, amiért kiálljon. Ha hiányzik a tűz az ember elenyész. Mások eszméinek alávetni magát kész, s ez minden energiát felemészt. Egyszercsak arra eszmél, hogy nem él, legalábbis az élet élvezete távol kerül tőle. A belső tüzet táplálni kell. elsősorban önszeretettel, önbecsüléssel, mert ezekkel könnyebben maradhat egyensúlyban a saját világ a végtelen sok valóságban. Hisz mindenki a saját világát éli, olyan az élet, amilyennek épp nézi egy-egy ember. De nem mellékes, hogy ki mennyire mer önmaga lenni, önmagáért tenni. A Belső tűz újra éleszthető, ha az önmagát felismerő ember végre szembe mer szállni az elvárásokkal és akár másokkal is. Erős a megszokás. Az eddig egyfajta "vállalt" elnyomás, mely működhetett most hirtelen más sorrendiséget vett, mert az ember önmagáért kiállni mert. Minden mást félretenni, s nem félve tenni. A belső hangot követni. Bízni, hinni, tudni. Így lehet szárnyra kapni.

H.I. csatornázása

Szólj hozzá!

15.
április

Ébresztő

Biku  |  Szólj hozzá!

napsutes.jpg

Mindenhol ott vagyunk, csak keressetek, kérjetek, hiszen minden tőlünk telhetőt megadunk Nektek!
Amikor eljuttok oda, hogy kértek,akkor kitárul előttetek a világ.
Nem kell szégyellni, hogy kértek!
Nekünk természetes,hogy segítünk, de csak akkor, ha kértek!
Mindenkinek meg kellene már értenie, hogy csak akkor tudunk segíteni, ha Ti is akarjátok! Nagy öröm ez számunkra, de csak,ha engedélyt adtok, akkor lehetséges a csodák kapuján belépnetek.
Mindig hangsúlyozzuk, de nem mindenki fogadja meg! Pedig sokkal könnyebb lenne az életetek, ha ezt betartanátok.
Hálásak vagyunk, hogy segíthetünk, Ti is legyetek hálásak a lehetőségért, és használjátok minél gyakrabban.
Mindig szeretettel tesszük, de Nektek kell lépnetek először.
Amikor kértek, akkor a szívetekből jöjjön a kérés.
Az a jó, ha ezt érzitek! Nem kell szerénynek lenni, csak kérjetek, kérjetek!!
Mi pedig adunk, segítünk,mert szeretünk Titeket!
Legyetek nagyratörők, legyenek álmaitok, vágyaitok!
Ezt szeretjük!! Ezt kérjük!!
Szeretünk Titeket!
Áldás!

T.A. csatornázása

Szólj hozzá!

14.
április

Önbizalom

Biku  |  Szólj hozzá!

onbizalom_bizalom.jpg

Az önbizalom, önértékelés csapdája az, amikor mástól várjuk a megerősítést, hogy jók vagyunk és szerethetőek. Ez oda vezet, hogy függünk mások véleményétől, ahelyett, hogy tudnánk, hogy mindenki úgy tökéletes, ahogy van, a maga emberi mivoltában, és úgy kell elfogadni, ahogy van, a hibáival együtt, mert mindenki hibázik, és emiatt nem kell senkit elítélni. Az önbizalom abból fakad, amikor nem adunk mások véleményére, mert tudod, hogy amit csinálsz, az a helyes, és ezt vállalod akkor is, ha nem szeretnek érte. Mások szeretetéért ne add fel magad, vállald, aki vagy, és megtalálnak azok az emberek, akik értékelnek és segítenek a fejlődésben. Mindig hallgass a belső hangra, mert az megmondja, hogy az a helyes, és nem kell másoktól várnod a válaszokat. Ha így teszel, kiteljesedett és boldog életed lesz, és nem fog zavarni, hogy mások mit gondolnak rólad. Légy büszke és szabad, ez vezet el a boldogsághoz!

B.Sz. csatornázása

Szólj hozzá!

13.
április

Bőség

Biku  |  Szólj hozzá!

b.jpg

Kedves Emberek!
Ébredjetek!!!
Túl sokat aggodalmaskodtok…hisz az Új Világ kapujában álltok…
Tudjátok, hogy pont ott vagytok, ahol lennetek kell, pont azt teszitek, amit tennetek kell… Engedjétek el a múltat, azzal már nincs dolgotok…Éljétek meg azt a csodálatos jelent, a küldetéseteket teljesítsétek. Teremtsetek tudatosan szép jelent, éljétek meg a kapcsolatokat amelyek építő jellegűek. Hagyjátok elmenni a régit ,amire már nincs szükség. Hagyjátok lehullani a béklyót , a láncaitokat amiket a múltból hoztok. Eljött az idő, hogy leomoljanak a sziklafalak körülöttetek! Hagyjátok elmenni ami már hasztalan…Ha megszűnnek a blokkok, új energiák köszöntenek rátok a következő nap hajnalán . Ez az ami a BŐSÉG. Bőség szeretetben, bőség mindenben…A bőség nemcsak anyagi javakban mutatkozik meg. A spirituális bőség maradandó … De ha megszűnnek az elmében a gátak, korlátok a bőség áramlik majd minden formában, az egy energia, amit emberi elme korlátoz.
Nem kell bilincsben élned, nézz előre, teremts magad köré virágos kertet, mert ott vagy ahol lenned kell! Áldás

B.I. csatornázása

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása