HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

elteteo_viz.jpg

Rezgésszint Kedves Emberek! A Lélek csendre vágyik! Ha megtalálod a magad csendjét, meghallod az üzenteinket, amelyeket annyira éhezitek...és várjátok tőlük a megoldást, a sugallatot a következő lépéshez. Ha rezgésszintetek alacsony, a környezetetek is nyugtalan...
Emeljétek a rezgésszinteteket!! EZ egy olyan érzés mint amikor a egy csodálatos zöld erdőben sétálva észreveszed, hogy a nap sugarai átszűrődnek a fák ágai között és az éppen ott csörgedező, rohanó patak hullámai vissza tükrözik arcodba azokat...feltölt energiával, mosoly ül az arcodra. Nyugodt, boldog vagy! Vedd észre a téged körül ölelő pici dolgokat, és kovácsolj belőlük kellemes érzéseket, így tudod emelni hálával a rezgésszinted. Általad emelkedik a környezeted rezgésszintje...Ha TE jó vagy a környezeted is jobbá teszed vele.Vedd észre az apró dolgokat, mert az apró dolgokból születnek a nagyok.Az kicsi dolgok magja a Nagynak!!! Ha megérted milyen fontos a,,kicsi",mindent érteni, látni fogsz.
Drága Emberek, Ti csak egy nagyon kis töredékét - részét látjátok annak valóságnak , amit TI úgy neveztek az IGAZSÁG...Bonyolult az igazság, de lépésről lépésre válik élénkebbé, szebbé a Világ. Tanulj Te Ember, ennek a világnak alkotója, teremtője lehetsz, szeressétek egymást tegyétek szebbé ezt a világot, töltsétek be küldetésetek! Áldás!

B.I. csatornázása

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása