HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

elj.jpg

Félelemben élsz

Vesd le az álarcod

Tégy meg mindent magadért

Éld meg az Álmod!

Rombold le a falakat

Törd szét a korlátot

Szíved mi utat mutat

Ha szemeddel nem is látod.

Arra menj mindig

Hol jól érzed magad

Ha betartod ezt így

Beteljesíted sorsodat.

Ne higgy semmit el

Amit más állít

Mit szívedben érzel

Csak az számít.

Ha készen állsz lépni

A Fénybe jutsz

Ha nem mersz élni

Csak körbe-körbe futsz.

 

H.I. csatornázása

Szólj hozzá!

l.jpg

Az Úr, a ti teremtőtök kéri most tőletek, hogy jobban figyeljetek egymásra, mert ebben a végső periódusban elszámolás lesz, és mindenkinek felelnie kell azért, amit tett, és azért is, amit nem tett meg. Segítsétek egymást ezekben a napokban, kinek segítség kell, kérjen, kinek van mit adnia, adjon, mert jön az ítélkezés, és senki nem marad elszámoltatás nélkül az Úr színe előtt. Most még van időtök kijavítani a hibákat, amiket elkövettetek, és a lelketek tiszta lesz és megkönnyebbült.

B.Sz. csatornázása

Szólj hozzá!

12207686_1093466997331352_1549322579_n.jpg

Béke Veled!

Örvényét megleled szívedben, azt a kis pislákoló fényt, mely közelről tornádó. Vessz el benne !!! Hagyd, hogy megtisztítson, tested, elméd, lelked! Cafatokra tépje álruhádat, megszabadítson az elme állandóan zakatolásától, mely a húsodba mar és mélyre hatol; levegőért is kapkodsz. Hívd, segítségül az örvényed pusztítson, így teremtve helyet az újnak, a békének, a fénynek. Hagyd, hogy elemésszen, s újjá teremtsen, felemeljen a fénybe, az egybe ! Áldás

Kőrösi Zsolt csatornázása

Szólj hozzá!

old_ke.jpg

Az irigység egy emberi tulajdonság, mely abból fakad, hogy kívánja embertársának a vagyonát, alakját és olyan dolgokat, mellyel ő maga nem rendelkezik. Pedig tudnotok kellene, hogy semmit nem visztek magatokkal a vagyonból, semmit nem visztek magatokkal emberi testetek formájából! Amitek van az itt a földi síkon létezik csak. Nem kell semmit raktározni! Próbáljátok az életeteket élni és nem mások által előírtak szerint megfelelni. Teremtésetek itt a földön egy szép élet lehetne, ha ezt megélnétek. Próbáljatok oda figyelni azokra az apró dolgokra mely körül vesz benneteket. Próbáljatok a boldogságot megtalálni egy fűszálban, egy virágban, az ég kékjének változó szépségében. Életetek egy regény melyet ti irtatok és most megélitek. Ez most itt a feladat! Ha jó akkor is, ha rossz akkor is. Nem volt ez mindig így és nem is lesz. Talán ha ezzel tisztában vagy akkor másképp éled meg mindennapjaidat! A dal mi a szíveden átsuhan egy égi jel, figyeld hát, csendesedjen el elméd és képzeld el a csodát melyre vársz és az körül vesz. Ez kizökkent hétköznapjaid forgatagából. Ebben a közegben mindened meglehet amire vágysz. Tartsd ezt az érzést a boldogság fényében. A sóvargás sehova sem vezet. Akire netán irigy vagy lehet hogy holnap ő lesz rád irigy. Akinek ma jó, lehet hogy holnap rossz! Nem tudhatod előre mi vár rad vagy rá. Lehet egy pillanat mi mindent megváltoztat. Gondolkodj el ezen! Minden változik, minden kőrforgásban van. A remény mely éltet és biztat arra, hogy éld az életed szépen, emberi módon, jóságosan, szeretetre méltóan. Tartsd az emlékezetedbe: a jóság mindig előre visz. Az irigység hátráltatja, megkeseríti életed!. Légy elégedett, légy bizakodó, hisz minden perc rövidíti életed és ami van azt éld meg boldogan. Találd meg a szépet mindenben, mert csak önmagadban találod meg az igazi boldogságot!
Áldás legyen rajtad!

Horváth Violetta csatornázása

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása