HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

r.jpg

A Teremtő végtelen szeretete által létrejött világunk, s benne számtalan lélek. Itt a Föld bolygón több milliárdnyi emberi lélek él, járja útját, éli saját kis sorsát. A lélek, s a szellem a testet úgy hordja, mint a ruhát. Használja, majd idővel, mikor a bevállalt idő elérkezett, a lélek elhagyja földi otthonát. De ne hidd, hogy vége van! Mert a lélek örök és hallhatatlan! Útja egy időre itt megakad, mert végigélt életét fel kell dolgoznia. A lélek legfőbb feladata a feltétel nélküli, örök és hatalmas szeretet gyakorlása. Amíg ezt elsajátítja, s megvalósítja hosszú és rögös az út, életeken át tanulnia kell, tapasztalnia és fejlődnie. Megélni a szépet, a jót, a békét, a harmóniát, de át kell élnie a bűntudatot, szégyent, megaláztatást, gonoszságot, irigységet, hazugságot, önzést, szenvedést és mindenféle bűnt, hogy megértse mi a jó és rossz közti különbség. Így válik számára tapasztalássá, mi is a valódi szeretet. Ehhez életek hosszú sorát járjuk végig, hol szenvedve, hol boldogan, míg elérkezik a felismerés, ahonnan már tudatosan törekszünk a lélek fejlesztésére. Ki megérti, hogy a lélek örökké él, már nem fél és aggódik, a halál nem rejtély többé, csupán átalakulás. A földi színjáték vége, hol a lélek teret kapott, hogy új és nemes tulajdonságokkal gyarapítsa jellemét. Mikor elérkezik az idő, a lélek elhagyja testét, de nem múlik el, lezárul egy szakasz, hogy újrakezdődhessen egy újabb, csodás megtapasztalás. A lélek egy időre megpihen, égi pihenője során megérti mindazt, mellyel gyarapodott, hibáit számba veszi, hogy következő életében magasabb szintre léphessen, s elkövetett hibáit kijavíthassa. A földi tanulást égi tapasztalatgyűjtés követi, s ez így folytatódik életeken át, míg a lélek megtisztul, végtelen szeretet és bölcsesség járja át.

K.A. csatornázása

Szólj hozzá!

10942805_1527542657519695_2136408853_n.jpg

E szó, melyet gyakran hallunk, mit is jelent valójában? Tudást, melyet az évek során felhalmozol, de valódi tudást csak könyvből megszerezni nem lehet. Tapasztalást, melyet az évek során összegyűjtesz, a sok helyzetből, mit átélsz, a sok feladatból ,mit megoldasz. Felismerést, hogy mindaz, mit megéltél okosabbá tett, mégis keveset tudsz még. Türelmet, melyet utad során szereztél, mert rájössz, hogy az időt sürgetni nem lehet. Békességet, melyet idővel egyre többre becsülsz. Nyugalmat és derűt, hogy a múlt tapasztalatai és a jövő izgalmas rejtélyei közt így szemléld a jelen pillanatait. Szeretetet, mely mindent áthat, hiszen nélküle sem a tudás, sem a tapasztalás, sem a felismerés mit sem ér! Hálát, mert ha szívedben szeretet lakozik, tudásod, tapasztalataid, felismeréseid máris bölccsé tettek!

K.A. csatornázása

Szólj hozzá!

19.
január

Hit

Biku  |  Szólj hozzá!

hit.jpg

Te, aki a Fény és Béke útját járod, mutass példát kitartásoddal és hiteddel a körülötted élőknek! A HIT, mely számodra alapvető, előrevisz utadon és bátorít, biztat a nehéz időkben, átsegít a nehézségeken, segít, ha kételyed támad. Mégis olykor kétség fog el, de ha hited erős, türelmed is kitart, míg célod el nem éred, s megvalósul álmod, vágyad, magadnak tett ígéreted. Segíts hát a többieknek, mutasd meg, ha látszólag nehéz is kitartani, Te hiteddel kitartasz, és bátorítsd őket biztató szavakkal, hogy legyen kitartásuk az úton, míg céljuk megvalósul. Segítsd őket szeretettel, alázattal, nemes szívvel, míg botladozva, hozzád hasonlóan végigjárják útjukat! Hited legyen örök és állandó, mert ez visz a Fénybe, a felemelkedésed útja ez. Áldás!

K. A.csatornázása

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása