HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

v.jpg

Minden ember egyszerűnek és nagyszerűnek születik le a Földre. Egyszerűségében minden nagyszerűsége benne van! A tudás, mely nagyszerű dolog, egyszerűen kell alkalmazni. Ki gondolná, hogy ez a bonyolultság milyen egyszerű! Természetességünk az örök kőrforgásban oly egyszerű. A gondolat mit egyszerűen elgondolsz, eltervezel, milyen csodálatos a maga egyszerűségével. Ti emberek bonyolítjátok túl az életeteket azzal, hogy variáltok, kombináltok, pedig inkább választanotok az egyszerű, tiszta dolgokat. A tisztaság felemelő, csodálatos világ, nincs rajta szenny, mocsok, melyet aztán később ráaggadtok, mondván, hogy ez így természetes. Ha egyszerűen, szívből nyílnátok meg egymásnak, egymás előtt, az életetek is könnyebb lenne. Nem lenne ármánykodás! Ki tiszta, egyszerű lélek annak az élete könnyen zavarossá válhat itt a Földön, mert sok még a sötétség, a másikon való uralkodási vágy. De hidd el hosszú távon ez a tiszta, jó út! A szeretet, melyben minden egyszerű, csodás képek tárulhatnak eléd!
Tudd, nehéz ezt megélni tisztán, de mások szemében példává válhat. Lehet az gazdag, lehet az szegény, az egyszerű ember valahol titkon a szívetek mélyén közelebb áll hozzátok, mert lelketek tudja, hogy ez neki kedves, még akkor is, ha a rátok rakódott álca, hazugság mást mondat veletek!
A gyengédség, a szeretet, a jóság egy csoda, mely ragályos lehet!! Inkább ezt adjátok tovább, kövessétek a jó, az egyszerű utat, mert az elvisz a célhoz. Képzeld el, milyen érzés lehetne a természetben egyszerűen élni egy békés életet! Ezzel az érzéssel a szívedben kívánok neked csodás egyszerű és nagyszerű embereket és életet drágám!

Horváth Violetta csatornázása

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása