HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

ora.jpg

Minden nap kaptok valamilyen üzenetet. Észre veszitek-e vajon? Látjátok-e a jeleket? Halljátok-e a hangunkat? Azt vesszük észre,hogy lankad a figyelmetek. Hiába üzenünk,ha nincs aki figyeljen,aki észre vegye őket. Ne legyetek annyira elfoglalva a bánatotokkal. Az már nem tart soká. Most fényes jövő áll előttetek. Szó szerint is. Nem azzal kell foglalkozni ami rossz,ami már a múlt. Tegyétek a dolgotokat a jövőért,a jelenért. Most itt kell élni,azt kell tenni,ami az adott pillanatban a legjobb. Tudjátok,érzitek,de még mindig kételkedtek magatokban. Nem kell már a sajnálat,a negatív minta! Már lejárt lemez! Csak a MOST-tal kell foglalkozni,ami a jövő záloga. Erre kell figyelni. Ezt véssétek az eszetekbe,szívetekbe! Csak a MOST létezik! Ezt kell jól megélni,hogy később minden a lehető legjobban alakuljon. Nem szabad szem elől téveszteni,hogy a jövőtökről van szó. Élhetőbb,szebb,jobb jövőről. Mindenkinek az a feladata,hogy ezt megteremtse. Akkor változik a Világ,ha ezeket megteremtetitek magatoknak. Nem kell félni,csak tenni kell a dolgotokat. Ügyesek vagytok,de figyeljetek minden jelre,érzésre! Csak így lesz meg a gyümölcse a munkátoknak.
Szeretünk Titeket,és segítünk,védünk,csak vegyétek észre!
Köszönjük! Áldás!

 

T.A.

Szólj hozzá!

11.
december

Üzenet

Biku  |  Szólj hozzá!

h_1.jpg

Drága Gyermekeim! Miért kételkedtek, aggodalmaskodtok??? Mi itt vagyunk. Csak kérnetek kell! A válaszok bennetek vannak! Minél több szeretetet adsz, annál többet kapsz vissza! A mindennapok nyüzsgésében sok pozitív energiára, vezettetésre van szükség... akkor a jövő változhat és sok ember láthassa, hogy a háború bennük van. Ne tápláljátok a tüzet, mert olyan szép az élet és a környezetünk... Kaptatok egy csodás Paradicsomot... a Földet! Mentsétek meg, hogy boldog környezetben, boldogan élhessetek, csak amúgy repdessen szívetek az örömtől és boldogságtól. Itt vagyunk, kérjetek, segítsetek Nekünk megváltoztatni az emberi mentalitást!
Áldás a Földre és az emberiségre!

B.I.

Szólj hozzá!

11.
december

Aggodalom

Biku  |  Szólj hozzá!

images_3_.jpg

Ti, drága emberek folytonosan aggodalmaskodtok. Pedig az Isteni szeretet és bölcsesség vigyáz Rátok! Mi, Angyalok óvunk Titeket. Tegyétek félre az aggodalmaitokat, így megnyílnak az égi csatornák és szabadon áramolhat az Isteni energia felétek! Hogy aztán azt jóra és szépre fordítsátok, a magatok, családotok , a világ és a Föld jobbá tételére. Használjátok a képességeiteket, de csak jóra! Engedjétek el az aggódást, a felesleges rágódást és építsétek jövőtöket pozitív energiából! Mi segítünk és vigyázunk Rátok! Teremtsetek, alkossatok egy új, szép világot magatok körül! 
Béke és Áldás kísérjen utatokon!

K.A.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása