HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

23.
október

Kérés

Biku  |  Szólj hozzá!

k.jpg

A kérés fontos az emberek életében, mert általa jutnak segítséghez. Aki nem kér, az nem tud segítséget kapni, csak akkor, ha akad olyan önzetlen, aki kérés nélkül tud segíteni. Ne féljetek, ne szégyelljetek kérni, mert segítségre mindenkinek szüksége van. A ti Atyátok látja ezt, és kér benneteket, hogy kérjetek, hogy meg tudja adni, amit szeretnétek. Ha nem kértek, nem jön el, amit vártok, és csalódottak lesztek, hogy miért nem kapjátok, amit szeretnétek. Kérni a következőképpen kell: Mennyei Atyám, kérlek, teremtsd meg nekem, amire legjobban vágyom, hogy általa kiteljesedjek, és embertársaim szolgálatára lehessek. 
Ekkor a ti Atyátok segít rajtatok, és megteremti a kéréseteket úgy, hogy abból mindenkinek jusson jóság. Ha nem kértek, nem adatik meg, hiába vágyakoztok. Teremtsetek ezzel az imával, és megadatik minden, amire vágytok.

Ne feledjétek, a ti Atyátok jó, és szeret titeket. Ámen!

Szólj hozzá!

c18d565b2c60ec99ec6b4cb3535147db.jpg


Az elégedetlenség a Te állapotod akkor, amikor nem kapod meg, amire vágysz. Ettől még nem lesz rosszabb a világ, de hajlamosak vagytok emiatt mást hibáztatni. Pedig csak befelé kell figyelnetek, és mindent megkaphattok, amit kértek, mert a Mennyei Atya vigyáz rátok, és teljesíti, amit kértek, ha azzal nem ártotok egymásnak és magatoknak. Ti azt hiszitek, tudjátok, mire van szükségetek. Ez tévedés. A Ti Atyátok tudja igazán, hogy mire van szükségetek, mert ő látja lelketek, és tudja, mi kell ahhoz, hogy az megtisztuljon. Ezért kap mindenki más feladatot az életben, mert neki arra van szüksége a fejlődéshez! Ez nehéz dolog. De aki fejlődik, az felismeri, hogy ennek így kellett lennie. Aki nem változik, az ugyanazt kapja legközelebb is, amíg meg nem oldja a feladatát. Ha megoldotta, akkor eljut oda, ahová igyekeztek: a boldogság kapujába, ami maga az Isteni szeretet és békesség. Ekkor jön el az igazi boldogság és megelégedés, amit egész életetekben kerestek. Ha ezt megértitek, könnyebb lesz a dolgotok az életben. Ámen

B.Sz.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása