HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

24.
augusztus

Önbizalom

Biku  |  Szólj hozzá!

onbizalom.png

Vannak akik azt hiszik, ha nem teljesítik a napi kitűzött feladataikat, kárba veszett az idejük. Ha bizodalmat helyezel egy dologba, nem mindegy milyen figyelmet szentelsz neki. Ha például eltervezed a munkamenetedet, nem muszáj úgy végrehajtani ahogy azt az egó diktálja. Az önbizalom annak függvénye lehet, hogy az egó és a lélek milyen harmóniában van egymással. Nem muszáj folyamatosan azon gondolkodnunk, hogy mi lenne ha... Az idő mindenre megfelel, bármilyen kérdésünk van. Bízzunk önmagunkban, hiszen elrontani az eltervezett dolgainkat csak úgy tudjuk, ha nem a lélek hangjait helyezzük előtérbe. Nem ronthatjuk el a ránk bízott feladatainkat, ha megvizsgáljuk a miérteket. A képzelet felülír mindent. A bennünk élő kép mit gondolunk magunkról, éppen ezért nagyon fontos és az első helyen álljon. (Ön)bizalom magunkban a jó út. Bízzunk képességeinkben! Mit kaptatok el nem veheti senki. Így éljetek!

J.K.

(Latica)

Szólj hozzá!

24.
augusztus

Az Angyalok

Biku  |  Szólj hozzá!

angyal.jpg


Két különálló világot kötünk össze. Egy fátyol mi elválasztja, de mégis az éteri és a materiális világ nagyon különböző. Egy angyal vagyok ki elmondja milyen a mi világunk és milyen a ti világotok a mi szemünkkel nézve. A fény minek a küldöttei vagyunk, minden emberre vigyáz. Mindenkinek van őrző angyala. Kinek több is. Vigyázzák a léptedet, de tévedés, hogy minden "rosszat" megakadályoznak. Tapasztalni jött az emberi lélek a földre. Hol jó, hol rossz a tapasztalat. Az angyalod csak életveszélyben lép közvetlenül kapcsolatba veled, de csak akkor, ha még dolgod van a földön, és nem kell még itt hagynod a materiális világot. A köztes tapasztalás kötelező. Emberi testbe nagyon ritkán lépünk. A mi elemünk a fény, energiagömb ami nekünk a legideálisabb forma. Ha szívből kéred, lehet megmutatjuk magunkat, de csak így, energiagömb formában. A társadalmunk nagyon összetett és komplex, de teljesen logikus. Az emberi elme számára felfoghatatlan tényekkel. A küldetésünk mindig egyértelmű és könnyű. Az embert vigyázni egyszerű, csak ti bonyolítjátok agyon a dolgaitokat. Ha kértek szintén csak szívből tegyétek. A kérés nekünk öröm. Olyan mint, ha csodás dolgokat kellene naponta teljesítened. Nekünk ez a feladatunk, ezért nem tudsz túl sokat kérni. Ne gondold, hogy a "csip-csup" ügyeid nekünk teher. Bármi légyen is az, ha beleillik az élettervedbe, amit leszületésed előtt vállaltál, mi teljesítjük. Mindig melletted állunk, fogjuk a kezed. A két rossz dolog közül mindig a "jobbat" kapod, ezért soha ne gondold, hogy nem vagyunk melletted , ha negatív a tapasztalásod."Tanulni" kell, hogy felkészülj az emelkedésre. A  rossz karma letétele után emelkedik a rezgésed. Légy mindig jó, ez vezessen utadon. Mi hívunk és féltünk, de erőszakkal a jó irányba nem tolunk. Csak a tükör amibe belenézel, az mutasson mindig tiszta lelkiismeretű arcot.


Segítünk és védünk, míg itt jársz a földön,
ha bármi öröm vagy bánat ér meghallgatjuk.
Kérj szívből és szabadon az angyalod meghallja és teljesíti,
ha tényleg akarod.
Elbúcsúzom, de tudd melletted lebegünk,
bármerre jársz vigyázzuk lépteid.

Anelisz


(biku)

Szólj hozzá!

m.jpg

Az idő most jött el, hogy önálló gondolkodóként egyéni utat járjatok be lelketek valós terepén is.  A kert, amiben lépdelhettek csodás és még nem ismert virágokkal ültetett. Sétáljatok körbe és  adjatok időt minden egyes különlegességetek megismerésére. Nem kell megijedni, ha más még nem látta ezeket a szépségeket, mely a felfedezéssel együtt jár. Mindenkinek megvan a saját és egyedi terepe, ahol csak a maga növényeit öntözheti, szépítheti, hogy majd megajándékozza velük szeretteit és bárkit, aki körébe kerül. Ízlelgessétek ti először ezeket az élményeket, virágaitok illatát, formáját, gyógyerejét. Aki meri az ismeretlen tájat is közel engedni magához, az csakis a lelki gazdagság ösvényén sétál. Ne féljetek attól, hogy ez elszigetel másoktól, inkább keressétek, miben illeszkedik eggyé a tapasztalás társaitok mellé helyezkedve. Tietek az igaz út, mely az új valósággal van kikövezve.
Hannah 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása