HTML

A lelkek blogja

https://www.facebook.com/groups/493060007489670/

sz_2.jpg

Drágáim! 

Azért üzenek most Nektek, mert nagy átalakulás vár rátok, s Földetekre. Nem biztos, hogy ez mindenkinek tetszeni fog, bár hasznára válik, ha ráébred mit is kell tennie a továbbiakban, hogy életben maradjon. Ha bennetek félelem merül fel kapaszkodjatok a szívetek sugarába. Ami most érkezik az minden képzeletet felülmúlva fog titeket a mennyekig emelni. Aki tud szeretni annak nincs mitől félni. Aki csak azt nézi kinek hol tehet keresztbe, annak léte el lesz rekesztve. Nem lehetnek tovább akadályozók. Eljött mit igértek a hírhozók. Senki egy helyben nem maradhat, most eldől ki merre tart. Erősítsd hitedet s szívedet. Áramoljon a szeretet. Hol szeretet tölti ki a szívet ott nem lehet félelmet találni, jöhet bármi.
Kaptok segítséget, csak kérjetek! 
Itt vagyunk veletek.

Halász Ildikó angyali csatornázása

Szólj hozzá!

kep.jpg

Haladok az árral, Szemben akadályok állnak. Mind mind egy lehetőség Mely viszi előre a fejlődést. Nem lehet megállni, Nem is engedik azt Mert az úton a fejlődés csak így halad. Menj haladj az úton, Félelmed tova fusson. Indulj, ne várj tovább, Mert a csoda a túlsó parton vár. Haladj, sodródj, szeress, élj Élvezd mi jön, mert minden csak játék. Egy szinpad Ahol a főszereplő vagy! Persze van hogy akadályokba ütközöl De ez az akadály a te tükröd. Tanulj belőle fogadd el bátran Ne félj tőle ne harcolj vele, Mert ami jön az mind a te részed. Áldás! �

Horváth Brigitta csatornázása

Szólj hozzá!

 

kep1.jpg

Az öröm csodás, mi utatokon jár. Mosolyotok mindig visz tovább. Éljetek békében, nyugalomban Harmóniát vigyetek mindenhova. Legyetek békében magatokkal, Mert csak az segíti utatokat. Higyjetek, szeressetek bátran S nyíljatok meg minden újnak. Ami bejön az életetekbe, Azok mind új lehetőségek. Ti döntitek el hogy mit választotok, De azokra mind felelősséggel tartoztok. Utatokban jönnek jók és rosszak, Melyek mind fejlődést szolgálnak. Ti csak bátran menjetek tovább, Élvezzétek mindazt ami rátok vár. Áldás �

Horváth Brigitta csatornázása

Szólj hozzá!

a_2.jpg

Az út amin járunk boldogsággal teli. Mosolyunk mi szívünkből jön az az igazi. A világban sok fájdalmas esemény történik. Ti maradjatok meg a hitben, amivel mi engedtünk el a Földre tanulni. Tanulni, tapasztalni, boldogságot, szerelmet megismerni mentetek. De a sok fájdalom miatt, ezt sokan elfelejtitek. Tanuljátok meg szeretni magatokat és hinni az utatokban. Minden tanít, amik eddig jöttek és amik most jönnek. Azért küldjük a leckéket nektek, hogy fejlődjetek és a boldogságot, szeretetet megismerve végre újra éljetek! Ne ijedjetek meg, menjetek előre. Hisz ha hiszel az út úgy zökkennőmentes. Kezd el és ha akadály jön ne állj meg rajta, mert a csodák csak akkor jönnek, ha tovább mész bátran. Áldás.

Horváth Brigitta angyali csatornázása

Szólj hozzá!

23.
március

Lépés

Biku  |  Szólj hozzá!
12516269_1000514529986543_1970439848_n.jpg
Segítünk, indulj el! Akard a változást és mi azokat a lehetőségeket tesszük eléd, amelyekre szükséged van a legigazabb úthoz. Elérkezett a döntés ideje. De már nem elég fejben, már a cselekedetre is szükség van. Bízz önnön szándékaid tisztaságában, helyességében, és bízz a Teremtő határtalan jóságában, amellyel megjutalmaz, ha teszel önmagadért, a jobbításért. Kérd mindenkor segítségünket és mi megtesszük, amit lehet, hogy minden könnyen és a legmegfelelőbben történjen. Mindenkinek eljött a lépés ideje. Már kevés a kérés, ha semmit nem tesz az ember, sajnos megreked. A Társteremtésben kell az aktív részvétel. Igen, Isten társai, hisz a szabad akaratotok döntő mértékben befolyásolja életetek alakulását.
 
Szeresd magad és engedd, hogy a szeretet áramoljon be nagyobb mértékben életedbe. Ne korlátozd le! Tárd ki szíved és fényed beragyogja környezeted. Emeld az embereket!
 
Halász Ildikó angyali csatornázása

Szólj hozzá!

09.
február

A csodák

Biku  |  Szólj hozzá!

b66ebd63ec46a4a848e8c825bf2ecc2a.jpg

A Csodák itt vannak körülöttünk. Miért nem éled meg őket a maguk természetességében? Csak észre kell venned, szinte maguktól megtörténnek nap, mint nap. Éld át az érzést, az öröm teljességét, az isteni szeretet fényét, hiszen a történések az Ő megnyilvánulásai! Engedd át magadon, hagyd áramolni! Fogadd el az érzéseidet, a kételyeidet, engedd át őket is, aztán engedd tovább, hogy helyüket új dolgok vegyék át.Figyelj mindenkor a jelen pillanatra, annak szépsége lelkedbe ivódva mindennap sok örömet hoz számodra. Az élet csoda, szépsége felülmúlhatatlan. Érezd át és szárnyalj a magasban! Teremts bőséget és szépséget életedben! Hagyd, hogy megtörténjen és tudd, minden jól van és minden a legnagyobb rendben van! Áldás kísérjen utadon!

K.A. angyali csatornázása

Szólj hozzá!

4evszak.jpg

Minden változik. A tél után jön a tavasz, a nyár...utána ősz.Az emberek is változnak.A változással együtt jár a fájdalom, az elengedés...de az öröm és a boldogság útja is ez! Nehezen alkalmazkodtok a változáshoz, pedig könnyű....csak ismerned kell a célt, ahová utad vezet. Céljaid örömödből fakadnak, ezért nézz körül a világban, fedezd fel szépségeit! Örülj a természetnek, ami körülvesz, és az embereknek, akik szeretnek! Szereteted vezethet egy jobb, tudatosabb élethez, együttműködő, szeretetteljes emberekhez....akik segíthetnek céljaid megvalósításában, életed kiteljesítésében.
Áldott legyen a Te napod!

Varga Imréné Anikó angyali csatornázása

Szólj hozzá!

1917584_991871527552325_8102469715939560625_n.jpg

Ártatlanság,gyermeki lèt, mikor szíved az ègre még felnéz
Telnek az évek, elsodor az élet,
Majd a göröngyös út során
Egyszer felébredsz.
Keresed újra az utad,
Gyermeki tiszta mivoltodat.
Próbák sora, mi következik
Szíved míg újra megnyílik.
Ha eltökélt vagy s bátor
Utad felfelé visz immáron
A kapuk sorban kitárulnak,
Ahogy lelkedben a fény-lángocskák kigyúlnak
A szeretet fénye mindent felmelegít
Egyenként sorban apró virágok szirmai
Kibomlanak,nyílnak
Ahogy haladsz az úton
Minden jótettedért
Virágözön kísér -
Ők a lelked virágai.

K.A. angyali csatornázása

Szólj hozzá!

brick-wall-background-07-hd-images-41324.jpg

 

Világodban sokféle emberrel találkozol, engedd, hogy közelebb kerüljenek hozzád! Bontogatod falaidat, tedd ezt továbbra is! Falakkal körülvéve nem tudod jól élni az életed! A változás így is, úgy is megtörténik, készülj rá, hangolódj össze vele! Vedd észre a jeleket, ismerd fel a helyzetekben rejlő tanítást, mert szeretnénk ha felkészült lennél! Bízz magadban, hogy képes vagy változni és tenni a változás érdekében! Mi támogatunk! Áldás!

Varga Imréné Anikó angyali csatornázása

 

Szólj hozzá!

22.
december

Ünnep

Biku  |  Szólj hozzá!

12376408_987891141283697_6784571822121240803_n.jpg

Meg kell tanulnotok végre, hogy a szeretet legyen a vezetőtök. Erre a legjobb időpont, ami most jön el, a karácsony. Amikor nem az anyagi javakra kellene figyelni, hanem egymásra. A megbocsátásra, az elfogadásra, a kapcsolatok ápolására, és ez nem kerül semmibe. Legalábbis pénzbe nem. Csak figyelem és idő, odaadás, és a szívetek szükséges hozzá. A kellemetlenségeket tegyétek végre félre. Tekintsetek el a múlttól. Legyen a mai nap az ünnep. Az élet ünnepe. A lét kiteljesedni csak a mában képes. Holnap, tegnap nincs. Ha ezzel tisztában vagytok, akkor egy hatalmas kincs van a birtokotokban, oly nagy, hogy az túlnő minden anyagi gazdagságon. Fedezzétek fel magatokban azt az erőt, mit a szeretet adhat. Ennél nagyobb ajándékot senki nem kaphat, mint az, ha megnyitjátok felé a szívetek. Tegyetek hát meg mindent, hogy már felébredt lelkekként üljétek körbe az ünnepi asztalt. Hívjátok a segítséget, ha a feladat nehézséget okoz. Teljesen mindegy, hogy mekkora blokk áll utadba, az angyalok hada várja a hívást a feladatra. Elhárítanak minden akadályt, mi utatokban állt. Szándékotokat kinyilvánítsátok, s megvalósulnak az álmok.

H.I. angyali csatornázása

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása